Brendovi kupatilske opreme
27.08.2024.

Astonish kućna hemija

srdestva za ciscenje kupatila

Astonish je britanski brend proizvoda za čišćenje i održavanje domaćinstva. Poznat je po širokom asortimanu sredstava za čišćenje, uključujući proizvode za kuhinju, kupatilo, podove i razne površine u domu. Njihovi proizvodi su poznati kao ekološki prihvatljivi i efikasni.

Istorijat Astonish brenda

Astonish je započeo svoje putovanje 1972. godine u Bradfordu, gradu u severnoj Engleskoj. Ova kompanija je ponikla iz skromnih korena kao mala porodična firma sa vizijom da stvori efikasna sredstva za čišćenje koja će biti dostupna svima. Tokom godina, Astonish je postepeno rastao, šireći svoj asortiman i tržišni udeo. Uprkos rastu i razvoju u međunarodno prepoznatljiv brend, kompanija je zadržala svoje osnovne vrednosti - fokus na kvalitet, pristupačnost i efikasnost proizvoda za svakodnevno čišćenje u domaćinstvu.

Ekološka i etička proizvodnja

Astonish se ističe svojim pristupom proizvodnji koji stavlja naglasak na održivost i etičke principe. Kompanija je posvećena stvaranju ekološki prihvatljivih proizvoda, koristeći sastojke koji minimalno utiču na životnu sredinu. Važan aspekt njihove poslovne filozofije je i odbijanje testiranja na životinjama, što privlači sve veći broj etički osvešćenih potrošača. Astonish takođe održava većinu svoje proizvodnje u Velikoj Britaniji, podržavajući lokalnu ekonomiju i osiguravajući visoke standarde kvaliteta. Uprkos ovim premium karakteristikama, brend ostaje posvećen održavanju konkurentnih cena, čineći svoje proizvode dostupnim širokom krugu potrošača.

Sredstva za čišćenje domaćinstva Astonish

Astonish nudi širok spektar proizvoda za čišćenje i održavanje domaćinstva. Njihova linija za kuhinju uključuje snažne odmašćivače i sredstva za čišćenje rerni, dizajnirana da se bore sa tvrdokornom prljavštinom i masnoćom. Za kupatilo, Astonish je razvio efikasna sredstva protiv kamenca i čistače pločica koji održavaju sjaj i higijenu. Njihova sredstva za čišćenje podova prilagođena su različitim vrstama površina, od pločica do drveta. Astonish takođe proizvodi deterdžente za veš i omekšivače, sredstva za čišćenje prozora i stakla, kao i specijalizovane proizvode za specifične potrebe čišćenja poput uklanjanja buđi ili čišćenja tepiha. Posebno se ističe njihova ekološka linija proizvoda, koja odgovara na rastuću potražnju za ekološki prihvatljivim opcijama u domaćinstvu.

sredstva za ciscenje kupatila diplon

Astonish u Diplon Kupatila asortimanu

U našem asortimanu možete pronaći najefikasnije proizvode za održavanje kupatila, kuhinje i generalno domaćinstva. Astonish je razvio široku paletu proizvoda namenjenih održavanju kupatila, prepoznajući jedinstvene izazove koje ova prostorija predstavlja. Njihova sredstva za čišćenje kupatila su formulisana da se efikasno bore protiv uobičajenih problema kao što su kamenac, sapunica, buđ i bakterije. Astonish čistač kamenca je posebno efikasan u uklanjanju naslaga sa slavina, tuš kabina i pločica, vraćajući im sjaj i produžavajući njihov vek trajanja. Za čišćenje pločica i fuga, Astonish nudi snažne čistače koji prodiru duboko u porozne površine, uklanjajući duboko ukorenjenu prljavštinu i sprečavajući rast buđi. Njihovo sredstvo za čišćenje tuš kabina stvara zaštitni sloj koji odbija vodu i sapunicu, olakšavajući buduće održavanje. Astonish takođe proizvodi specijalizovano sredstvo za čišćenje WC šolje, koje ne samo da dezinfikuje, već i uklanja mrlje i neprijatne mirise.

Koliko je važna higijena u kupatilu

Održavanje higijene u kupatilu je od suštinskog značaja za opšte zdravlje i dobrobit ukućana. Kupatilo je prostor gde se vlaga i toplota često kombinuju, stvarajući idealne uslove za rast bakterija, buđi i gljivica. Redovno i temeljno čišćenje kupatila sprečava širenje patogena koji mogu izazvati različite zdravstvene probleme, od kožnih infekcija do respiratornih tegoba. Posebno je važno održavati čistoću površina koje se često dodiruju, poput slavina, ručki i prekidača, jer one mogu biti žarišta za prenos mikroorganizama.

Pravilno održavanje higijene u kupatilu takođe doprinosi očuvanju estetike i funkcionalnosti prostora. Redovno uklanjanje kamenca produžava životni vek sanitarija i armatura, sprečavajući skupe popravke ili zamene. Čisto i uredno kupatilo stvara osećaj svežine i ugodnosti, što pozitivno utiče na svakodnevno iskustvo ukućana.

Pored toga, higijena kupatila ima i širi društveni značaj. U javnim prostorima, čista kupatila su znak poštovanja prema korisnicima i mogu značajno uticati na percepciju celokupnog objekta. U domaćinstvu, održavano kupatilo ostavlja pozitivan utisak na goste i doprinosi opštem osećaju čistoće doma.

Korišćenje odgovarajućih sredstava za čišćenje, poput onih koje proizvodi Astonish, olakšava održavanje visokog nivoa higijene u kupatilu. Ovi proizvodi su formulisani da efikasno uklanjaju širok spektar nečistoća, istovremeno being bezbedni za različite površine i materijale koji se obično nalaze u kupatilima. Redovna upotreba ovih sredstava, u kombinaciji sa dobrim navikama održavanja, ključna je za stvaranje zdravog i prijatnog kupatilskog prostora.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 1200C8751
Astonish pasta za domaćinstvoČisti prljavštinu, masnoću i tvodokorne naslage masnoćeZap...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 1200C2040
Astonish gel čistač sanitarija EukaliptusPakovanje: 750mlUklanja kamenac i sprečava dal...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
430,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 1200C6730
Astonish čistač tuš kabinaPakovanje: 750mlSredstvo za čišćenje tuš kabinaMože se korist...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 1200C6710
Astonish čistač kupatilaPakovanje: 750mlSredstvo za čišćenje kada, lavaboa, slavina i g...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
490,00 RSD

Slični članci

21.
Aug.
2024.
Renoviranje kupatila
Protivkliznost pločica je ključna za bezbednost i funkcionalnost prostora. Saznajte kako se meri stepen protivkliznosti i kako napraviti siguran izbor.
06.
Aug.
2024.
Zanimljivosti
Olimpijske igre u kupatilu su dešavanja u kojima svi učestvujemo svakog dana, a ne samo najuspešniji pojedinci na svake četiri godine. U kupati...
30.
Jul.
2024.
Lifestyle kupatilo
Nega lica je važna svakodnevna stavka. Higijenska rutina je put ka zdravom stilu života. Ogledalo je jedno od najvažnijih pomagala bilo da ste kod kuće ili n...
Trenutno nema komentara