Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

01.
Mar
2017
Servisne informacije
DIP10N AKCIJA donosi deset novih proizvoda po promotivnim cenama na svakih petnaest dana. Akcija važi u online prodavnici, kao i u Diplon prodajnom salonu.
20.
Feb
2017
Lifestyle kupatilo
Pre odabira WC daske, potrebno da je se informišete o modelu koji već posedujete, da ni bi došlo do greške, jer dimenzije nisu univerzalne. Uštedite sebi vreme i novac.
10.
Feb
2017
Uređenje kupatila
Jedan od najtraženijih modela - bojler 50l - veliki izbor modela i brendova, emajlirani i prohromski, vertikalni, horizontalni i univerzalni u salonu i internet prodavnici.
31.
Oct
2016
Zanimljivosti
U serijalu Kupatila budućnosti predstavićemo koncepte i prototipe novih kupatilskih elemenata, dizajnerske radove koji spajaju moderne trendove, tehnologije i svest o očuvanju životne sredine.
24.
Oct
2016
Uređenje kupatila
Mala kupatila iziskuju više truda i praktičnog rasporeda nego velika, ali to ne znači da se time gubi na stilu, već se upravo vidi kreativnost i smisao korišćenja zapremine prostorije u korist efikasnosti.
22.
Oct
2016
Servisne informacije
Korisnici Banca Intesa American Express®, Mastercard® i Visa kreditnih kartica u Diplon Salonu mogu iskoristiti pogodnosti programa za odloženo plaćanje.
15.
Sep
2016
Servisne informacije
Novobeogradski klub je nastao sa idejom da se rastereti kućni budžet građana, kroz ostvarivanje popusta i korišćenjem besplatnih programa u organizaciji opštine.
13.
Sep
2016
Renoviranje kupatila
Opremanju kupatila ljudi posvećuju dosta pažnje. Mora da bude funkcionalno i lepo dizajnirano. Balans sanitarija, boja, dimenzija i oblika mora biti u skladu kako bi se došlo do idealnog rešenja.
04.
Apr
2016
Servisne informacije
Projekat “Moja zemunska kartica” deo je strategije opštine Zemun u cilju unapređenja lokalnog ekonomskog razvoja.