Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

22.
Sep
2015
Lifestyle kupatilo
Ako želite da na brz i jednostavan način dekorišete ili osvežite vaše kupatilo onda zavese za tuš kabinu ili zavese za kadu mogu biti vaš izbor. One su odličan spoj lepog i korisnog.
24.
Aug
2015
Renoviranje kupatila
Kupatila bez zidova, spavaća soba i kupatilo kao celina, kupatilo sa prirodnim detaljima i prisustvo drvenih detalja samo su neki od trenutnih trendova koji su zastupljeni u svetu dizajna enterijeta.
11.
Aug
2015
Zanimljivosti
Važno je da dobra energija stalno pritiče u vaš dom, ali i da se u njemu zadrži! Ovo su lekovi koje feng šui majstori preporučuju u slučaju nepovoljnog položaja kupatila.
27.
Jul
2015
Brendovi kupatilske opreme
OMNIA AQUA je filtracioni sistem za prečišćavanje pijaće vode sa “5+2” filtracionom formulom i CAL-MAG tehnologijom;
23.
Jun
2015
Renoviranje kupatila
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže i u skladu sa potrebama vaše porodice.
22.
Oct
2014
Servisne informacije
Belmax Center predstavlja multinacionalni trgovinski centar koji se pruža na 55.000 m2. Nalazi se na idealnoj lokaciji, na raskrsnici dva autoputa E 75 Beograd-Novi Sad i E 70 Beograd-Zagreb.