Zanimljivosti

Zanimljivosti

Svet opreme za kupatilo prepun je različitih činjenica i informacija. Ovde možete da saznate nesvakidašnje podatke ili da se zapitate o temama o kojima se ne razmišlja svaki dan. Od pametnih tehnologija koje štede vodu do revolucionarnih materijala, istražujemo sve što čini kupatila uzbudljivim i funkcionalnim prostorima. Saznajte o neobičnim dizajnerskim rešenjima, ekološkim inovacijama i inovativnim dodacima koji podižu vaše iskustvo na viši nivo.

07.
Oct
2024
Zanimljivosti
Hladno tuširanje, iako može zvučati neprivlačno, nudi niz iznenađujućih prednosti za fizičko i mentalno zdravlje - poboljšanje stanja kože i kose, jačanje imuniteta, povećanje budnosti.
06.
Aug
2024
Zanimljivosti
Olimpijske igre u kupatilu su dešavanja u kojima svi učestvujemo svakog dana, a ne samo najuspešniji pojedinci na svake četiri godine. U kupatilu smo svi pobednici. 
09.
Jul
2024
Zanimljivosti
Interesantna i defintivno nesvakidašnja stvar je videti zgradu u obliku WC šolje. Ovaj poduhvat uspešno je realizovan u Južnoj Koreji i služi kao muzej sanitarija.
31.
May
2024
Zanimljivosti
Pevanje tokom tuširanja i kupanja ima višestruke blagodeti za čoveka - smanjuje stres, pospešuje pozitivno raspoloženje i ima blagotvorno dejstvo na um i telo. Pevanjem do zdravlja i dobrog glasa.
07.
Apr
2024
Zanimljivosti
Neka kupatilo bude mesto vaših zdravih navika. Posvetite se sebi, svom mentalom i fizičkom stanju, održavanje higijene pospešiće vam kvalitet života.
01.
Apr
2024
Zanimljivosti
Spajamo ukusno i korisno - pravimo roštilj od bojlera. Početak proleća idealan je trenutak za otvaranje sezona roštiljanja i uživanja u prirodi sa porodicom i prijateljima.
31.
Dec
2023
Zanimljivosti
Čas istorije: Saznaj kada i gde su nastale prve tuš kabine, ko ih je patentirao, u koje svrhe su se koristile i kako je došlo do modela koji koristimo danas.
14.
Aug
2023
Zanimljivosti
Da li ste se ikada zapitali kako funkcioniše održavanje lične higijene u svemiru? Stotine inžinjera zaduženo je za uređenje kupatila na Međunarodnoj svemirskoj stanici.
22.
Jun
2022
Zanimljivosti
Filmske scene koje smo zapamtili zbog kadrova kupatila sa nezaboravnim enterijerom i emocijom koju prenose. Najpopularnije kupatilske scene u kinematografiji.