Zanimljivosti

Zanimljivosti

Svet opreme za kupatilo prepun je različitih činjenica i informacija. Ovde možete da saznate nesvakidašnje podatke ili da se zapitate o temama o kojima se ne razmišlja svaki dan. Od pametnih tehnologija koje štede vodu do revolucionarnih materijala, istražujemo sve što čini kupatila uzbudljivim i funkcionalnim prostorima. Saznajte o neobičnim dizajnerskim rešenjima, ekološkim inovacijama i inovativnim dodacima koji podižu vaše iskustvo na viši nivo.

12.
Jan
2022
Zanimljivosti
Ovaj personalizovani pristup dizajnu može biti ključni faktor u stvaranju harmoničnog prostora koji ne samo da odražava vašu ličnost, već i doprinosi vašem svakodnevnom blagostanju.
16.
Oct
2021
Zanimljivosti
Providni javni toaleti u Tokiju predstavljaju više od tehnološkog iskoraka - oni su simbol novog promišljanja o urbanim prostorima i javnoj higijeni.
03.
May
2021
Zanimljivosti
Kako smo došli do četkice za zube kakvu danas poznajemo: evolucija i napredak jedne od najvažnijih alatki za održavanje oralne higijene.
11.
Nov
2020
Zanimljivosti
Ogledala su vekovima plenila ljudsku maštu, istovremeno izazivajući divljenje i nelagodu. Ovi predmeti nisu samo alati za svakodnevnu upotrebu, već i izvor mitova i sujeverja.
07.
Mar
2020
Zanimljivosti
Možda nismo ni svesni koliko često ga konzumiramo, jer je deo naše rutine. Pogotovo nakon svetskoh kraha prilikom pandemije koja nas je naterala da se zapitamo kako koristimo sapun.
02.
Oct
2019
Zanimljivosti
Prve rolne toalet papira u prodavnicama su se pojavile 1857. godine, a nekoliko decenija kasnije neko je dobio ideju da napravi poseban dodatak na koji će se ona stavljati.
20.
Sep
2019
Zanimljivosti
Savremena kupatila nastala su iz potrebe da se spoje lep, elegantan izgled sa funkcionalnošću odnosno idejom da se dobije rešenje koje će ispuniti navažnije potrebe aktuelnog načina života. 
09.
Sep
2019
Zanimljivosti
Srednji vek će ostati upamćen i po tome što se nije vodilo dovoljno računa o higijeni, te taj period vezujemo za nastanak sapuna kakvog danas poznajemo i konzumiramo. 
01.
Aug
2019
Zanimljivosti
Poznato je iz istorije da su se prva privatna kupatila pojavila u doba Rimskog carstva. Zapravo, istorija kupatila je veoma bogata i zanimliva, a put njenog razvoja i više nego fascinantan.