Zanimljivosti

Zanimljivosti

Svet opreme za kupatilo prepun je različitih činjenica i informacija. Ovde možete da saznate nesvakidašnje podatke ili da se zapitate o temama o kojima se ne razmišlja svaki dan. Od pametnih tehnologija koje štede vodu do revolucionarnih materijala, istražujemo sve što čini kupatila uzbudljivim i funkcionalnim prostorima. Saznajte o neobičnim dizajnerskim rešenjima, ekološkim inovacijama i inovativnim dodacima koji podižu vaše iskustvo na viši nivo.

13.
Mar
2019
Zanimljivosti
Pametni šporeti, pametni televizori, pametni telefoni koji su postali deo naših sve pametnijih kuća dobili su novi izazov budućnosti, ali i novu potrebu sadašnjeg vremena - pametna ogledala.
23.
Feb
2019
Zanimljivosti
Voda je izvor života. Koristimo je svakodnevno, možda je i više uzimamo zdravo za gotovo nego što bi trebalo, a da li se ikada zapitamo koliko znamo o vodi?
24.
Dec
2018
Zanimljivosti
Kupatilo je prostorija kao i svaka druga u kući, ali ponekad joj fali malo duše, vazduha, svežine, jer su to neretko prostorije koje nemaju uvek veliku količinu dnevnog osvetljenja.
05.
Nov
2017
Zanimljivosti
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i dalje, u budućnost i načinite svoj dom funkcionalnijim.  
31.
Oct
2016
Zanimljivosti
U serijalu Kupatila budućnosti predstavićemo koncepte i prototipe novih kupatilskih elemenata, dizajnerske radove koji spajaju moderne trendove, tehnologije i svest o očuvanju životne sredine.
19.
Nov
2015
Zanimljivosti
Svetski dan toaleta obeležava se 19. novembra svake godine. Cilj ove aktivacije je skretanje pažnje na globalnu higijensku krizu.
11.
Aug
2015
Zanimljivosti
Važno je da dobra energija stalno pritiče u vaš dom, ali i da se u njemu zadrži! Ovo su lekovi koje feng šui majstori preporučuju u slučaju nepovoljnog položaja kupatila.